FacebookTwitter

All-In Sport: Innovatief en veelzijdig trainingsartikel voor een intensieve uitvoering van slagcombinaties en bewegingen uit de bokssport. Het fitnessa...

Shadowbokser-set

Shadowbokser-set

Art.nr.: K1145
Levertijd: ca. 1 week
€ 189,95

Set
€ 189,95
Incl. BTW |
Excl. verzendkosten
Innovatief en veelzijdig trainingsartikel voor een intensieve uitvoering van slagcombinaties en bewegingen uit de bokssport. Het fitnessartikel is geschikt voor groepsfitness in de sportschool als ook voor de fitness- en boksworkout, thuis. De training met de Shadowbokser verbetert snelheid, conditie en verhoogt de slagkracht. De isocinetische weerstand van de tubes stimuleert bij elke beweging en bij elke slag een verhoogde krachtsinspanning. Schaduwboksen wordt tot een effectieve fitness- en spiertraining. Door de bevestiging van de tubes aan de gordel worden niet alleen de spieren in de armen, schouders en in het bovenlichaam, maar tegelijkertijd ook de romp en rug getraind.

Levering:
- 1 Shadowbokser-gordel met gordelverlenging
- 1 paar ergonomische handgrepen
- 1 paar Power Tubes Light (2-5 kg)

Optioneel zijn bij de Shadowbokser ook Leg Tubes (K1146) voor de training van de beenspieren en sterkere Power Tubes Heavy (K1147: 5-9 kg) en Extreme (K1148: 6-12 kg) leverbaar.

Er zijn geen vragen gesteld voor dit product.